در محیط طبیعی شترمرغ در خارج از فصل تولید مثل گونه‌ای اجتماعی است و گروههایی از جنس و سنین مختلف را بویژه پیرامون چالابها تشکیل می‌ دهد. در این محیط ها شترمرغ با … ادامه مطلب

بطور کلی غذای شتر مرغ دارای ترکیباتی مابین غذای گاو و مرغ بوده و از دو قسمت علوفه (مانند یونجه و شبدر ) و کنستانتره (شامل : جو ، ذرت ، سویا ، مکملهای معدنی و ویتامینه و….) تشکیل شده است  .ادامه مطلب

تولید گوشت در شترمرغ نزدیک به ۴ برابر تولید گوشت گاو است. دوره بارداری گاو ۹ ماه است در حالیکه دوره تبدیل تخم به جوجه ۴۲ روز است. .ادامه مطلب

در طبیعت شتر مرغ ماده روزها و شتر مرغ نر شب ها روی تخم ها می خوابند. یک شتر مرغ سالم که به اندازه کافی آب خورده باشد روزانه حدود ۲/۵ لیتر ادرار دفع می کند. شتر مرغ فقط در حالت ایستاده قادر به دفع ادرار است.ادامه مطلب

پس از خروج از تخم، جوجه ها بایستی درحرارت ۳۰ تا ۳۵ درجه سانتی گراد قرار گیرند. بهتر است این حرارت در زیر منبع حرارتی (لامپ هیتر، مادر مصنوعی) برای جوجه مهیا شده و اجازه انتخاب را برای جوجه فراهم آورد. در صورتی که شرایط … ادامه مطلب

احداث مزرعه شتر مرغ برای هر کسی پر ماجراست . برای راه اندازی مزرعه شتر مرغ به زمین , نیروی کار, آب مجوز ونقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم.  ادامه مطلب

در حدود سن دو سالگی است که علایم بارز جنسی بین نرها و ماده ها مشخص می شود . تشخیص شتر مرغ های نر و ماده بالغ ساده است . از روی رنگ بال و پرها و اندازه جثه می توان به نر و ماده بودن پی برد. ادامه مطلب

شترمرغ نوعی پرنده بی‌پرواز بومی آفریقا از راستهٔ سینه‌ پهنان  است . شترمرغ‌ها معمولاً بین ۶۳ تا ۱۴۵ کیلوگرم هستند. گوشت و چرم و روغن و پر و تخم شترمرغ که … ادامه مطلب