استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده : ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت را ورقه کرده و ما بین دو کیسه فریزر با بیفتککوب میکوبیم تا نازک شود.
روش تهیه سس :
سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط میکنیم.
مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس میخوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون میپوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری میکنیم.