پیتزا با گوشت شترمرغ
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ ۱۲ تا ۱۸ برش
نان پیتزا ۶ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق
نمک و فلفل : به مقدار لازم
گوجه فرنگی له شده مخلوط با پیاز (به دلخواه ) به مقدار لازم
طرز تهیه : سطح نان پیتزا را با گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شده آغشته کنید ، سپس برش های گوشت و گوجه فرنگی برش داده شده را روی آن قرار دهید . کمی پونه ، نمک ، فلفل و روغن زیتون بر آن بپاشید . در طبقه بالای فردر دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید . تخم مرغ ها را نیمرو کرده و بهد از پختن پیتزاها روی آن قرار دهید .