مراحل پروسه تولید روغن شترمرغ:
– جداسازی چربی ذخیره ای از کالبد حیوان
– تمیزکردن
– ذوب کردن ( به روش خشک ، تحت خلا و حرارت دهی به صورت غیر مستقیم ،۱۱۰- ۱۱۵ درجه سانتیگراد)
سپس روغن حاصل از مرحله قبلی وارد مراحل تصفیه می شود:
– خنثی سازی
– رنگبری
– بوبری
– مرحله پایانی ( خنک کردن ، فیلتراسیون و بسته بندی در ظروف شیشه ای )
این محصول در کشورهای استرالیا ، آمریکا ، مصر ، شهرهای شمالی آفریقا و آرژانتین و در سالهای اخیر در کشور عزیزمان ایران نیز تولید می شود.