steak

استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری

مواد لازم : 
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده : ۱۵۰ گرم

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

پودر سیر : ۱/۳ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل : نصف پیمانه

جعفری خردشده : نصف پیمانه

سیر : دو حبه

روغن‌ زیتون : سه قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت را ورقه کرده و ما‌‌‌ بین دو کیسه فریزر با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا نازک شود. 


روش تهیه سس :

سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌ زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. 


مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم.