سمبوسه با گوشت شترمرغ :
مواد لازم :
گوشت خرد شده شترمرغ ۲۵۰ گرم
فلفل یک و نیم قاشق سوپخوری
نان شیرینی پزی به مقدار لازم
سیر کوچک خرد شده ۳ عدد
زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری
گشنیز ۱ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
روغن ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۲ قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
پنیر فتا ۴ برگ
کره ۱۲۵ گرم
طرز تهیه :
پیاز و سیر را تفت دهید ، سپس چاشنی را به آن اضافه کرده و کمی حرارت دهید . سپس گوشت ، نمک ، فلفل ، آبلیمو و شکر را به آن اضافه کرده و تفت دهید . بعد از تفت دادن از روی حرارت بردارید تا سرد شود . گشنیز و پنیر فتا را به آن اضافه کنید . نان شیرینی پزی را باز کرده و به آن بمالید . کمی از گوشت را در آن قرار دهید و سه گوش تا کنید . روی آن را با کره آغشته کنید . سپس در فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید .