sambose2

سمبوسه با گوشت شترمرغ :

مواد لازم :

 گوشت خرد شده شترمرغ ۲۵۰ گرم

فلفل یک و نیم قاشق سوپخوری

 نان شیرینی پزی به مقدار لازم

سیر کوچک خرد شده ۳ عدد

زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری

 گشنیز ۱ قاشق سوپخوری

آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری

روغن ۲ قاشق سوپخوری

 شکر ۲ قاشق سوپخوری

نمک ۲ قاشق سوپخوری

پیاز بزرگ ۱ عدد

پنیر فتا ۴ برگ

کره ۱۲۵ گرم

طرز تهیه :

پیاز و سیر را تفت دهید ، سپس چاشنی را به آن اضافه کرده و کمی حرارت دهید . سپس گوشت ، نمک ، فلفل ، آبلیمو و شکر را به آن اضافه کرده و تفت دهید . بعد از تفت دادن از روی حرارت بردارید تا سرد شود . گشنیز و پنیر فتا را به آن اضافه کنید . نان شیرینی پزی را باز کرده و به آن بمالید . کمی از گوشت را در آن قرار دهید و سه گوش تا کنید . روی آن را با کره آغشته کنید . سپس در فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید .