pitza2

پیتزا با گوشت شترمرغ

مواد لازم :

 گوشت ران شترمرغ  ۱۲ تا ۱۸ برش

نان پیتزا ۶ عدد

روغن زیتون ۲ قاشق

نمک و فلفل : به مقدار لازم

گوجه فرنگی له شده مخلوط با پیاز (به دلخواه ) به مقدار لازم

طرز تهیه : سطح نان پیتزا را با گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شده آغشته کنید ، سپس برش های گوشت و گوجه فرنگی برش داده شده را روی آن قرار  دهید . کمی پونه ، نمک ، فلفل و روغن زیتون بر آن بپاشید . در طبقه بالای فردر دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید . تخم مرغ ها را نیمرو کرده و بهد از پختن پیتزاها روی آن قرار دهید .