طرز تهیه سمبوسه با گوشت شترمرغ : 

پیاز و سیر را تفت دهید ، سپس چاشنی را به آن اضافه کرده و کمی حرارت دهید . سپس گوشت ، نمک ، فلفل ، آبلیمو و شکر را به آن اضافه کرده و تفت دهید . بعد از تفت دادن از روی حرارت بردارید تا… ادامه مطلب 

sambose

طرز تهیه پیتزا با گوشت شترمرغ : 

سطح نان پیتزا را با گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شده آغشته کنید ، سپس برش های گوشت و گوجه فرنگی برش داده شده را روی آن قرار  دهید . کمی پونه ، نمک ، فلفل و روغن زیتون بر آن بپاشید . در طبقه بالای فردر دمای  … ادامه مطلب 

pitza

طرز تهیه استیک گوشت شترمرغ با سس سیر و جعفری:

مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت  … ادامه مطلب 

استیک-گوشت

طرز تهیه :

برنج رو از یکی دو ساعت قبل با آب ولرم شسته و به مقدار لازم نمک و آب اضافه میکنیم .توی قابلمه ای که میخوایم باقالی پلو درست کنیم به مقدار لازم آب ریخته و باقالی مورد نظر رو به آب  … ادامه مطلب 

baghalipolo

طرز تهیه :

ادویه ها و روغن یاسس مایونز را با گوشت قطعه شده را در ظرف می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس دو طرف گوشت را به آن آغشته و کمی ورز میدیم و  … ادامه مطلب 

kabab-ostrich

طرز تهیه :

سبزی را خوب سرخ می‌کنیم، یعنی آنقدر باید سرخ شود تا روغن بیاندازد. لوبیا چیتی را حداقل چهار ساعت قبل خیس و پیاز را خرد می‌کنیم و با روغن کمی تفت می‌دهیم تا پیاز طلایی شود. در این هنگام  … ادامه مطلب 

قرمه-سبزی-با-شترمرغ